Základem služby dětem v našem sboru je nedělní škola (“malá besídka” pro předškoláky a “velká besídka” pro školáky), která probíhá zhruba v době druhé poloviny bohoslužeb a kterou zajišťuje tým služebníků pod vedením Danky Navrátilové. Ochotní spolupracovníci, kteří by na besídkách a či dalších akcích mohli aspoň občas vypomáhat, jsou stále vítáni.

Kromě této pravidelné aktivity je největší akcí spolupořádání celostátní biblické Soutěže o poklad Krále králů, která probíhá každoročně ve dvou kolech v březnu a v dubnu. V roce 2018 jsou tématy kniha Rút, Žalm 119:9-18 a pásmo Po stopách Petra (z Janova evangelia kapitoly 13+16-21 a z knihy  Skutků kapitoly 1-12), pro nejstarší děti i Petrovy listy. Pokud se chcete do soutěže zapojit, neváhejte a kontaktujte RNDr. Danku Navrátilovoudanka.navratilova(zavináč)centrum.cz.

Pro inspiraci při práci s dětmi doporučujeme Web pro pracovníky s dětmi “AC Dětem”. Máte-li aktualitu, informace k uveřejnění, tip na vylepšení webu, ochotu zapojit se …, neváhejte a kontaktujte Danku.