Milé sestry, milí bratři, členové sboru i potulní čtenáři,

pro další neděli jsme připravili další “virtuální bohoslužbu” k oslavě Boží i k našemu vzájemnému potěšení a povzbuzení. Připomínám, že bohoslužba není práce jediného supermana, ale s pomocí Boží každý může přinést svůj dílek do společné mozaiky. A tak se o to i teď budeme snažit.

Dnes tu máme chvály od Lenky, vyučování od Jirky, dětskou besídku i s pohádkou od Danky, ještě jednou chvály od Michala, dopis pastora Aleše a nakonec oznámení z církevního časopisu a od 26. přední hlídky Royal Rangers.

PRVNÍ CHVÁLY vede Lenka Mikisková, zvukař Jarda Mikiska:
* nejdříve odkaz na texty ZDE, ať můžete zpívat taky,
* a pak odkaz na audio ZDE.

VYUČOVÁNÍ o praxi prvotní církve vám přináší Jirka Kucián, je to záznam z jeho vyučování na lednovém sympoziu Letniční hnutí a dar Ducha:
* odkaz na video ZDE.
* vzkaz od Jirky: ” Všichni nám moc chybíte. Kromě přednášky ze symposia bych se s vámi rád sdílel o Jakubovu epištolu o zkouškách a vytrvalosti. Tak si zatím ten list můžete přečíst. S pozdravem a přáním pokoje Božího Jirka s rodinou.”

DĚTSKÁ BESÍDKA od Danky Navrátilové je zase bohatá:
* povídání o třísce v oku, o pokrytcích a o zvířátkách ke stažení ve formátu PDF ZDE.
* pohádka O berušce Marušce ZDE.
Teta Danka přeje vám všem požehnání a všechny pozdravuje.

DRUHÉ CHVÁLY nám poskytl Michal Buchta z bratrského sboru AC Prostějov:
* odkaz na video ZDE.

DOPIS PASTORA obsahuje jednak jedno pobídnutí od pastora, jednak prorocké vidění k zamyšlení od bratra Oty:
* odkaz na PDF ZDE.

OZNÁMENÍ bývá na bohoslužbách většinou po chvalách, tady je ale až na konci, aby vás to nepokoušelo 😊
* Ivana Bartíková, redaktorka časopisu Život v Kristu: “Vzhledem k situaci, která vládne v naší zemi, bychom rádi přispěli svou troškou do mlýna a trochu vás povzbudili. Snad máte více času, třeba i ke čtení, proto vám nabízíme možnost si v těchto dnech bezplatně číst náš/váš časopis Život v Kristu. Stáhnout si ho můžete z webu Apoštolské církve. Je to příležitost dozvědět se, co je nového v naší církvi, nechat se inspirovat k modlitbám i povzbudit svědectvími. Březnové číslo ŽvK se věnuje tématu První lásky k Bohu, na duben připravujeme Pokání a Velikonoce. Koronavirový speciál je samozřejmostí. 😊 Více nebudeme prozrazovat, prostě si to přečtěte.”
* Robert Myška, velitel 26. přední hlídky Royal Rangers: “Akce Royal Rangers jsou po dobu vládních opatření proti koronaviru pozastaveny, ale pokud věříte, že to není navždy, můžete se už teď hlásit a v naději těšit na Ringoturnaj (původní termín 6.-10.5.), tábor na Slezské Hartě (12.-25.7.) a malý tábor na Severce (22.-28.8.). Naopak zrušeny už kromě menších akcí byly i Velikonoční nácvik ringa a EuroCamp.”